Waarmee kunnen we helpen?

professionele persoonlijke verzorging en verpleging


CSZL staat garant voor professionele persoonlijke verzorging en verpleging.

Alvorens hulp te bieden kunt u, in een persoonlijk gesprek, uw wensen kenbaar maken. Wij kijken vervolgens welke specifieke zorg voor u geschikt is.

Eén van onze verpleegkundigen wordt vast aan u toegewezen.

Ons team is klein, dus er komt altijd een bekend gezicht bij u over de vloer. We werken samen met huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, apotheken en ziekenhuis.

Neem contact met ons op

 

Uniek

Vernieuwend

Kleinschalig

Professioneel

WTZi erkend

 

Dynamisch zorgplan

Op basis van een persoonlijk gesprek maken we heldere afspraken met u en starten we direct met het verlenen van zorg.

Alle afspraken leggen we vast in een zorgplan, dat de basis voor ons handelen vormt. Doordat de vaste verpleegkundigen uw situatie continu meemaken en evalueren, kunnen zij dit zorgplan makkelijk bijstellen. In een dynamisch verbeterproces in úw belang.

Verplegingszorg en persoonlijke verzorging zijn onze kerncompetenties. In overleg met u en uw familie of netwerk leveren wij de zorg die u nodig hebt, maar we letten ook continu op of er mogelijk meer of andere zorg nodig is. Dankzij de korte lijnen en de professionaliteit binnen onze organisatie kunnen we dan snel en adequaat inspelen op iedere nieuwe situatie.

Prettig voor u als zorgvrager is ook dat we werken met een digitaal rapportagesysteem. Hiermee kunnen uzelf, de mantelzorger én de zorgprofessional – ook multidisciplinair – uw situatie nauwgezet volgen. Zo heeft elke betrokkene steeds een actueel en duidelijk beeld.